Bel ons

Email ons

Praktijk

Huidtherapie
Huidtherapeuten zijn door de 4 jarige HBO opleiding breed opgeleid om diverse huid én oedeemklachten te kunnen behandelen. Sinds 2003 is het beroep huidtherapeut een wettelijk erkend paramedisch beroep, de titel is beschermd. Dit is geregeld via artikel 34 van de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG).

‘Uw huid verdient de beste zorg’
In onze praktijk streven wij naar de allerbeste huidzorg, kwaliteit en staat de klant centraal.  Een gezonde en stralende huid is het doel! Er wordt gewerkt met hoogwaardige (medische) apparatuur en producten die wetenschappelijk bewezen zijn. We gaan voor veiligheid en effectiviteit.

Service
Wij vinden het belangrijk dat u snel wordt geholpen.
De praktijk heeft geen wachtlijsten en uw oproep/e-mail wordt z.s.m. beantwoord.

Kwaliteitseisen beroepsgroep
Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapie en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van huid- en oedeemtherapie.
Tevens hebben wij contracten met alle zorgverzekeraars.

Samenwerking:
Wij werken nauw samen met huisartsen, specialisten en andere paramedici in onze regio. Op locatie Weert werken we intensief samen binnen het centrum met Fysiotherapie Philipsen & Meijer en diëtistenpraktijk Claudia Christiaens.


Privacyverklaring, Algemene voorwaarden en Verwerkingsregister

Onderstaande informatie kunt u ook vinden in onze praktijkvestigingen Weert en Stramproy.


Huisregels

Bij Huidtherapie Aquarius & Somers zijn er huisregels opgezet om ongelukken, incidenten en verwarringen te voorkomen. Dit met als doel om een prettige sfeer te creëren en te behouden.

Een afspraak maken:
Wij werken enkel op afspraak. Een afspraak kan uitsluitend telefonisch of persoonlijk worden gemaakt. Wanneer wij niet opnemen (bijvoorbeeld door patiëntenzorg of scholing), kunt u het beste een bericht achterlaten op het antwoordapparaat; gelieve duidelijk uw naam en telefoonnummer inspreken, zodat wij u zo spoedig mogelijk kunnen terugbellen. Zodra u een afspraak heeft gemaakt, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Het annuleren van een afspraak:
Indien u een afspraak wilt annuleren, dan horen wij dit graag zo spoedig mogelijk. Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren te worden geannuleerd. Bij geen of een te late afzegging zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd bij u in rekening te brengen.
Het afzeggen van een afspraak kan alleen persoonlijk of telefonisch.

Wijzigingen doorgeven:
Wij verzoeken U wijzigingen in uw gegevens (adres, tel. nummer, verzekering..) tijdig aan ons door te geven. Dit kan telefonisch, schriftelijk of persoonlijk.
Wanneer er veranderingen zijn in uw gezondheid of de medicatie die u gebruikt, dan dient u dit ook vooraf aan de afspraak te melden.

Betaling:
Bij de meeste zorgverzekeraars zal de administratieve afhandeling elektronisch verlopen.
Echter zijn er een aantal uitzonderingen waarbij de huidtherapeut u een factuur meegeeft die u eventueel zelf kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Huidverzorgingsproducten worden over het algemeen niet vergoed door de zorgverzekeraar.
Informeer altijd zelf bij uw zorgverzekeraar/polisvoorwaarden welk bedrag u moet betalen, vergoed krijgt en/of naar de voorwaarden van de vergoeding. Indien de verzekering de behandeling niet vergoed zijn de kosten voor de klant.

Verlies of diefstal:
Huidtherapie Aquarius & Somers is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor verlies of diefstal van uw eigendommen in de praktijk of buitenterrein.

Roken/huisdieren:
In de hele praktijk is een rookverbod van toepassing. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Calamiteiten:
In geval van calamiteiten dient u de aanwijzingen van het personeel of de hiertoe bevoegde instantie (politie,brandweer etc.) op te volgen.